Få opbevaret din båd trygt og sikkert hos Box to Box

Vi klarer opbevaring af din båd. Den skal stå på bådtrailer eller vogn, så vi kan sætte dem på plads i hallen. 

Book bådopbevaring

Pederstrup, 8620 Kjellerup
Auning, 8544 Mørke
Rosenvænget, 8620 Kjellerup
Nors, 7700 Thisted

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår parkering/afhentning af båden?

Ved parkering og afhentning af bilen, bedes du bestille tid via vores bookingkalender senest 2 dage før. Du kan også ringe til os på tlf. 91 54 81 18 for at aftale tid. 

Er der mulighed for opbevaring uden vogn/ trailer?

Det er desværre ikke muligt for os og opbevare både på stativ, da vi skal kunne skubbe dem på plads og de derfor skal stå på hjul.

Kan mit køretøj blive repareret mens det holder parkeret?

Det er ikke muligt at reparere og  vedligeholde på stedet. Hvis du skal have lavet noget på køretøjet, skal det derfor gøres før elller efter båden parkeres hos Box to Box. Det er dog muligt at hente køretøjet hjem til reparation, efter forudgående aftale.

Har jeg adgang til båden?

Du kan komme og se til din båd efter forudgående aftale, da alle hallerne er aflåste. Ring venligst og aftal en tid, hvis du ønsker adgang til din båd, som er parkeret i en af vores haller.

Er det sikkert at parkere båden hos Box to Box?

Ja, naturligvis! Alle vores haller er aflåste, og adgang til hallerne kræver en forudgående aftale. Vores områder er videoovervågede.

kontakt@boxtobox.dk

+45 91 54 81 18

8620 Kjellerup

Kontakt BOX to BOX

BOX to BOX på Facebook

3 uger siden

BOX to BOX
🅿️ VINTER OPBEVARING AF MC 🅿️ ⭐️Nem Parkering⭐️ Nem Afhentning⭐️ Nem Opbevaring⭐️Reserver en plads i en opvarmet hal, ring og hør nærmere på 91548118 , Eller bestil direkte på vores hjemmeside. www.boxtobox.dk/opbevaring-af-motorcykel ... Se mereSe mindre
Vis på Facebook