Få opbevaret din bil trygt og sikkert hos Box to Box

Skal din bil stå tørt og godt, så har vi lokalerne. Vores haller er overvåget og vi er tilstede dagligt alle årets dage.

 

Book bilopbevaring

Pederstrup, 8620 Kjellerup
Pederstrup Nye Haller, 8620 Kjellerup
Rosenvænget, 8620 Kjellerup
Auning, 8544 Mørke
Nors, 7700 Thisted
Venteliste

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår parkering/afhentning af bilen?

Ved parkering og afhentning af bilen, bedes du bestille tid via vores bookingkalender senest 2 dage før. Du kan også ringe til os på tlf. 91 54 81 18 for at aftale tid. 

Hvad er forskel på Vinter / Flex og langtidsopbevaring?

En vinteropbevaring går fra 1/8 til 30/4 med 1 parkering og 1 afhentning i perioden herimellem. 

En flexopbevaring er inkl. ubegrænset antal afhentning-/parkeringer dog med 48 timers varsel gennem vores bookingkalender. Opsigelsesperioden er løbende måned plus en måned.

En langtidsopbevaring er med 1 parkering og 1 afhentninger. Man binder sig for min. 12 måneder, og kan herefter opsige aftalen med lb. måned plus en måned. 

Hvad gør jeg hvis jeg har brug for flexopbevaring om sommeren, når jeg har en vinteropbevaring?

Hvis du ikke når, eller har brug for opbevaring i maj, juni og juli så kan man tilkøbe flexopbevaring i denne periode. Du kan tilkøbe en måned eller alle måneder alt efter hvad du har brug for. Er vognen ikke afhentet 30/4 overgår man automatisk til flexopbevaring til vintersæsonen starter igen, eller man har afhentet vognen.

Er der mulighed for eltilslutning?

Ja, det er muligt og få tilsluttet egen CE godkendt intervallader mod merpris.

Kan min bil blive repareret mens det holder parkeret?

Det er ikke muligt at reparere og  vedligeholde på stedet. Hvis du skal have lavet noget på bilen, skal det derfor gøres før eller efter bilen parkeres hos Box to Box. Det er dog muligt at hente køretøjet hjem til reparation, efter forudgående aftale.

Har jeg adgang til mit køretøj?

Du kan komme og se til din bil, som du ønsker, efter forudgående aftale, da alle hallerne er aflåste. Book venligst tid i vores bookingkalender eller ring aftal en tid, hvis du ønsker adgang til din bil, som er parkeret i en af vores haller.

Er det sikkert at parkere bilen hos Box to Box?

Ja, naturligvis! Alle vores haller er aflåste, og adgang til hallerne kræver en forudgående aftale. Alle vores områder er videoovervåget.

Jeg har brug for ekstra parkering/afhentnig?

Hvis du i forbindelse med din vinter opbevaring får brug for ekstra ind og udkørsel koster dette et gebyr på 200 kr. pr. gang vi skal åbne porten.

Jeg skal ikke bruge pladsen, hvad gør jeg?

Hvis du har bestilt plads, og du alligevel ikke skal bruge den. Så send os en mail, og vi ophæver aftalen. Dette koster dog et afbudsgebyr på 200,- som beskrevet i handelsbetingelserne.

kontakt@boxtobox.dk

+45 91 54 81 18

8620 Kjellerup