Få opbevaret din motorcykel trygt og sikkert hos Box to Box

Fleksibel opbevaring af din motorcykel.

Book opbevaring af motorcykel

Pederstrup, 8620 Kjellerup
Rosenvænget, 8620 Kjellerup
Søndergade, 8840 Rødkærsbro
Auning, 8544 Mørke
Mariager, 9550
Hvam, 9620 Ålestrup

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår parkering/afhentning af motorcykel?

Ved parkering og afhentning af MC, bedes du bestille tid via vores bookingkalender senest 2 dage før. Du kan også ringe til os på tlf. 91 54 81 18 for at aftale tid. 

Er der mulighed for eltilslutning?

Det er muligt og tilslutte egen CE godkendt intervallader mod merbetaling.

Kan jeg reparere min motorcykel mens det holder parkeret?

Det er ikke muligt at reparere og  vedligeholde på stedet. Hvis du skal have lavet noget på køretøjet, skal det derfor gøres før eller efter parkering hos Box to Box. Det er dog muligt at hente køretøjet hjem til reparation, efter forudgående aftale.

Har jeg adgang til motorcyklen?

Du kan komme og se til din MC efter forudgående aftale, da alle hallerne er aflåste. Bestil venligst tid i vores bookingkalender eller ring og aftal en tid, hvis du ønsker adgang til din MC, som er parkeret i en af vores haller.

Er det sikkert at parkere motorcyklen hos Box to Box?

Ja, naturligvis! Alle vores haller er aflåste, og adgang til hallerne kræver en forudgående aftale.

kontakt@boxtobox.dk

+45 91 54 81 18

8620 Kjellerup

Kontakt BOX to BOX

BOX to BOX på Facebook

7 dage siden

BOX to BOX
Den første hal er færdig,og vi glæder os til at tage den i brug . BOX to BOX starter to nye afdelinger op en nær Mariager og en i Hvam ved Ålestrup. Her kan du få opbevaret din Campingvogn, køretøj eller båd for den kommende vinter. Det er tørre og isolerede haller. Overvågede med video, nem og sikker opbevaring. Der er forskellige priser på de forskellige afdelinger, gå ind op vores hjemmeside og vælg afdeling så kommer prisen for den afdeling du har valgt.**************************************Vi har også fået en mindre opvarmet hal i Møldrup, der kan være ca. 10 -12 biler, under særlige gode forhold. **************************************Følge linket for bestilling af plads : www.boxtobox.dkFor yderligere info ring 91548118. ... Se mereSe mindre
Vis på Facebook